За нас

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ РАЗУМНИ И КОРЕКТНИ ВИК ЦЕНИ ЗА УСЛУГИ И РЕМОНТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГРАД СОФИЯ.

”Синая 90” ЕООД е Фирма за водопроводни услуги тя се крепи на здрави основи, поставени в началото на 1990г. Решаваме ВиК проблеми в София от всякакво естество на разумни цени. Работим качествено, експедитивно и сигурно и предоставяме гаранции за извършените ВиК услуги София. Нашата цел е да удовлетворим желанията Ви, което се изразява в задоволството по лицата Ви и препоръките в бъдеще време, които изпращате по наш адрес, като добри водопроводчици (със стаж между 20 и 37год.), извършили ВиК ремонт, отлаган с години. Веднъж поправен от нас, ВиК проблемът няма да се повтори. Основен приоритет в работата ни е качеството на предоставените ВиК услуги. Извършените ВиК ремонти са съобразени както с Вашите предпочитания, така и с правилника за вътрешно ВиК на сгради на Проф.Христо Хаджиев и външно ВиК на проф.Димитър Върбанов. За нас няма нищо по-хубаво от това да усетим спокойствието на клиента, след като ВиК проблемът му, натрупан с години, е окончателно отстранен. ВиК проблемите, както и всичко необходимо за разрешаването им, не са грижа на клиента, а наша.

Печелим Вашето доверие с помощта на хидравличните проби, които правим, гледайки всяка една заварка (правим и снимки там където е необходимо на всички спойки). Едва след като Вие сте удовлетворени от видяното, се заплаща за извършената от нас услуга.

При обслужване на ВиК услуги в София се ръководим от 3 важни принципа – проектиране, качествени материали и правилно изпълнение. Не правим компромис в качеството на материалите и не караме клиентите си да се занимават със закупуването им. Подхождаме отговорно и с необходимия професионализъм при отстраняване на ВиК аварии и течове и гарантираме дълъг живот на инсталацията.

Най-честата причина за ВиК аварии в София е остарялата или некачествена инсталация. Нашият екип водопроводчици ще Ви посети, за да установи повредата и да предостави начин за отстраняването й. Разполагаме с пълен набор от техника за установяване и поправяне на всякакви ВиК проблеми. Извършваме видеодиагностика за установяване и локализиране на теча, ултразвукова диагностика при течове, които са уплътнени със земна маса, както и томографски снимки с висока резолюция, обикновено за установяване на вътрешносградни течове за студена и топла вода както вертикални, така и хоризонтални.

Издаваме констативни протоколи за извършена работа, констативни актове, приемно-предавателни протоколи, акт №12 за скрити работи, разбира се и гаранция, с която ще Ви изненадаме, защото е част от „ноу-хау”-то на нашата фирма за ВиК услуги София.

Вижте Online магазин - Подбрани Стоки с Доказано Качество на Ниски цени!